Sinterklaas Disco Show

De grote Sinterklaas Disco Show 2018 en het kado voor Sint en Piet.

Zeer geschikt voor scholen, verenigingen en bedrijven.

Tijdens deze show staat een pakje voor Sint en Piet centraal. Wat zou erin zitten?! Wim DeFeestDj maakt het open. Het is tegoedbon voor een Disco Feest voor Sint en Piet. Maar wat kun je allemaal doen op zo een Disco Feest en zou het wel leuk genoeg zijn voor Sint en Piet? Natuurlijk willen alle kinderen helpen met het testen van alle show onderdelen voor dit geweldige kado. En natuurlijk gaan we weer zingen, springen en dansen.

De Sinterklaas Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Sinterklaas Disco Show is een 2/3 uur durende all-in interactieve show vol entertainment voor kinderen van ±3 t/m 10 jr. De Sinterklaas Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte.

De Sinterklaas Disco Show is een voor elke organisatie de oplossing voor een volledige ochtend, middag of avond programma invulling. Inclusief prijsjes voor de kinderen. Dit word het leukste Disco feest voor jong en oud.

 

Deze show kan worden aangevuld met uw eigen Sinterklaas en/of Zwarte Pieten.

 

DeFeestDj is een ervaren Kids DJ-entertainer die de kinderen moeiteloos kan bezighouden met disco onderdelen die alle kinderen leuk zullen vinden.

Duur: 2 uur

 

Inclusief:

1x  geluid (tot 100 personen)

6x licht

1x beeld

2x disco effecten

1x ervaren kinder DJ-entertainer

20x disco bandjes/prijsjes

en Pieten Diploma's voor alle deelnemers

 

Leeftijd advies  ±4 t/m 12 jr.

 

Prijs: €275,-

Voorbereidings/reiskosten vanaf €35,-

Kies de  Disco Show voor elke gelegenheid.