Kinderfeestjes mogen nog steeds.


Annuleren

 

Als een optreden geen doorgang kan vinden door aanpassingen van de corona maatregelen kunt u een boeking tot 24 uur vooraf annuleren. Een datum verplaatsen kan ook altijd in overleg.

Alternatieven

 

Ook kunnen we indien nodig alternatieven aanbieden waarbij het mogelijk is om meer gasten uit te nodigen dan bij een Disco Show van 2 uur. In deze anders dan andere jaren zoekt GrootApplaus graag mee naar mogelijkheden om entertainment door te laten gaan. Want thuis blijven is voor niemand een feestje!

Alternatief 1: 3x een (60 of 90 minuten tijdens hetzelfde dagdeel) Disco Shows achter elkaar met een kleine tussen pauze zodat er bij beperkingen meer gasten uitgenodigd kunnen worden voor dezelfde prijs van 1x een middag show.

Alternatief 2: 2x een volledige Disco Show op dezelfde dag voor dezelfde prijs van 1x een avond show. (3 shows op 1 dag kan ook maar in overleg en tegen meerprijs)

Alternatief 3: Een doorloop Disco Show waarbij de show een onderdeel is van bijvoorbeeld een eigen te organiseren spellen circuit voor dezelfde prijs van 1x een middag show.

Alternatief 4: Een Disco Show kan ook buiten mits er een overkapping is voor de apparatuur, voor dezelfde prijs van 1x een middag show.

Bij de alternatieven gaan we altijd uit van een Disco Shows op dezelfde locatie en dezelfde dag.
Elke Disco Show is met eigen geluid, disco effecten en beeld tot 75 deelnemers (meer geluid etc. voor meer deelnemers in overleg).

Vragen: info@grootapplaus of +31 (0)6-10981287