Kinder Carnaval Op(QR)Tocht 2021

Toch op tocht!

2021 zonder carnaval? Zoals het er nu uitziet jammer genoeg wel. Alle evenementen, zittingen, optochten ect. zijn afgelast. Er zit dus weinig anders op dan dit jaar carnaval thuis online te vieren.

 

Toch is er een carnavals activiteit die dit jaar wel mag en kan. De Kinder Carnaval Op(QR)Tocht 2021! Met deze interactieve QR tocht kunnen kinderen samen met ouders/begeleiders een super leuke alternatieve carnavals optocht beleven.

 

Tijdens deze tocht kunnen ze meedoen met allerlei leuke vragen en opdrachten. Ze gaan samen op pad in kleine groepjes om deze interactieve Kinder Carnaval Op(QR)Tocht te lopen. Doe mee met de TikTok challenge, gekke dansjes en los de carnavals vragen en puzzels op.


Voorbeeld opdracht

Voorbeeld vraag

Voorbeeld opdracht


Pret voor alle kinderen

De Kinder Carnaval Op(QR)Tocht is een complete tocht voor alle kinderen tot ±13 jaar.

De standaard QR tocht pakket bestaat uit 20 vragen en opdrachten. Op de route vinden de deelnemers QR code’s. Achter elke QR code is een leuke opdracht of vraag te zien.

Ouders/begeleiders hebben alleen een (opgeladen) smartphone nodig.

De route maakt en bepaalt elke vereniging, organisatie of school zelf.

Bovendien kan deze tocht over meerdere (carnavals) dagen gelopen worden.

Dus alle kinderen van elke wijk kunnen meedoen.Sponsors in beeld

In de Kinder Carnaval Op(QR)Tocht op maat plaatsen we bovendien uw eigen logo op de A4 QR code vellen en de QR internet pagina's.

 

Ook is er de mogelijkheid om logo's/foto's/tekst van uw sponsors ect. verdeeld op de vragen/opdrachten internet pagina's te plaatsen.

Bekijk het voorbeeld...

 

Op deze manier komen uw sponsors leuk in beeld. Dit kan met het op maat pakket.

Voorbeeld QR Scan-pagina.