Koningsdag 2021

Toch dansen ,zingen en springen op Koningsdag !

Koningsdag 2021 zonder vrijmarkt, oud Hollandse spelen en pleinfeesten is natuurlijk geen Koningsdag. Toch zal het ook dit jaar een ander feestje worden dan andere jaren. Zoals het er nu uitziet jammer genoeg wel. Alle grote evenementen, zijn afgelast. Er zit dus weinig anders op dan dit jaar Koningsdag weer thuis online te vieren.

 

Maar er is toch een oranje feestje dat dit jaar wel mag en kan. De (QR)Oranje Jacht! Met deze interactieve QR jacht kunnen kinderen samen met ouders/begeleiders een super leuke alternatieve Koningsdag beleven.

 

Tijdens deze jacht kunnen ze meedoen met allerlei leuke vragen en opdrachten. Ga samen op jacht in kleine groepjes om de letters te vinden die verstopt zijn in de opdracht filmpjes. Met die letters komt er een internetlink tevoorschijn waar de kroon te vinden is. Doe mee met de TikTokOranje challenge, gekke dansjes en leuke opdrachten.


Voorbeeld opdracht

Voorbeeld vraag

Voorbeeld opdracht


Entertainment voor alle kinderen

De Kinder (QR)Oranje Jacht is een interactief spel voor alle kinderen tot ±13 jaar. Het (QR)Oranje Jacht pakket bestaat uit 20 leuke vragen en opdrachten. Achter elke QR code is een leuke opdracht of vraag te vinden.

Er is geen maximum aan het aantal deelnemers, er kunnen dus onbeperkt groepjes/bubbels meedoen aan de (QR)Oranje Jacht.

Je kunt de (QR)Oranje Jacht als een speurtocht route laten lopen of in een aangegeven gebied ophangen. Het kan natuurlijk ook in een grote binnen ruimte.

Ouders/begeleiders/deelnemers hebben alleen een (opgeladen) smartphone nodig.