Top entertainment voor elke gelegenheid!


Als de kinderen zich vermaken blijven de ouders ook langer genieten van uw evenement. Daarom heeft GrootApplaus interactief entertainment dat past op elk evenement. Bovendien leuk voor jong en oud, dus ben niet verbaast als de ouders ook meekijken en zelfs meedoen! Kies uit een ruim aanbod en mogelijkheden. Als het nodig kan er bovendien altijd samen gezocht worden voor een op maat oplossing. Voor uw gasten is alleen het beste goed genoeg daarom gaat GrootApplaus nog net even verder om voor iedereen het grootste plezier te verzorgen.

Kinderdisco voor alle leeftijden:

De kinderdisco's van GrootApplaus zijn geschikt voor alle kinderen van de basisschool leeftijd. Maar er kan ook rekening gehouden worden met de verschillende leeftijden, het entertainment kan altijd op elke leeftijd aangepast worden.

Entertainment inclusief apparatuur:

GrootApplaus werkt met professionele apparatuur en neemt alles mee. Als u zorgt voor publiek, stroom, voldoende plaats voor de apparatuur en om te dansen maakt GrootApplaus er een geweldig feest van.

Extra's die het nog leuker maken:

Maak een disco nog leuker en spannender met een neon/uv licht set en neon schminkt stiften. Of kies voor de laser licht effecten met extra rookmachine. Led there be een hele hoop licht, heel veel led licht en disco effecten maken er net een echte discotheek van.