Kinderentertainment

Bent u op zoek naar kinderentertainment? Dan bent u bij GrootApplaus aan het juiste adres! GrootApplaus is de specialist in uniek entertainment. Zo is er voor elke festiviteit het juiste kinderentertainment te boeken.

Kinder disco

De Disco Shows zijn veel meer dan gewoon een kinderdisco waar meestal alleen wat plaatjes worden gedraaid en simpele spelletjes worden gedaan. Disco Shows van DeFeestDj zitten vol met de leukste battles in allerlei thema’s zoals o.a. de Luchtgitaar battle en de Hakke Takke battle.

Prijs vanaf €255,-


Parado

Met Parado beleeft jong en oud een dagdeel vullend evenement waar meerdere leuke onderdelen bij elkaar komen. Spel, sport, knutselen, dansen en nog veel meer.

Parado is de passende entertainment oplossing op campings, vakantieparken, evenementen, scholen en pretparken.

Prijs vanaf €425,-Ik hou van ...

GrootApplaus presenteert de leukste kwis voor jong en oud. Tijdens de Kwis kunnen meerdere teams met elkaar op een leuke manier de strijd aangaan.
In meerdere rondes komen verschillende vragen en opdrachten voorbij die telkens zijn aangepast aan het thema van deze Kwis.
Er zijn zowel vragenrondes als opdrachten voor jong en oud.

Prijs vanaf €350,-


Charles dé Couleur

Met Charles de Couleur wordt een dagdeel knutselen van een meestal wat rommelige en saaie knutselactiviteit een echte belevenis. Door de begeleiding van Charles de Couleur zal deze activiteit voor alle deelnemers veel leuker worden. Met een spannende wedstrijd als afsluiting willen alle kinderen tot het einde met groot plezier deelnemen.

Prijs vanaf €175,-Halloween Disco Show

De Halloween Disco Show is  veel meer dan gewoon een kinderdisco waar meestal alleen wat plaatjes worden gedraaid en simpele spelletjes worden gedaan. Deze Disco Show zit vol met kindvriendelijke spannende maar zeker niet griezelige battles zoals o.a. de monster battle en de Hakke Takke battle.

Prijs vanaf €255,-


Carnaval Disco Show

Stilzitten tijdens de Carnaval Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Carnaval Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

Prijs vanaf €265,-