Carnaval Spring en Swing Disco Show

Stilzitten tijdens de Carnaval Disco Show gaat niet lukken. Want tijdens deze Carnaval Disco Show gaan altijd de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht. Dansen, springen, swingen en zingen. Meedoen is altijd fun en je kunt ook nog eens geweldige leuke prijzen winnen.

De Carnaval Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Super Disco Show is een 3 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. De Carnaval Disco Show heeft een hoog meezing en meedoe gehalte. Deze show heeft heel veel leuke podium acts die voor de kinderen leuk zijn om mee te doen en het publiek zullen laten genieten van geweldige optredens. Natuurlijk kan de show in overleg op maat worden aangepast.

 

De Carnaval Disco Show is een voor elke organisatie de oplossing voor een volledige ochtend, middag of avond programma invulling. Inclusief prijsjes voor de kinderen. Dit wordt het leukste Super feest voor jong en oud. Omdat de show uit meerdere ±20 minuten durende onderdelen bestaat is de show ook zeer goed in te passen in bijvoorbeeld een jeugdzitting met vaste onderdelen.

 

Met o.a. Carnaval gymnastiek, leuke carnavalsles, spannende battles tussen de jongens en meisjes, Luchtgitaar spelen, Limbo carnaval, de leukste danswedstrijd met prijsjes en nog veel meer.

 

DeFeestDj is een ervaren Kids DJ-entertainer die de kinderen moeiteloos kan bezighouden met disco onderdelen die alle kinderen leuk zullen vinden.

Duur: 2 uur

 

Inclusief:

1x  geluid (tot 100 personen)

4x led effecten

1x beeld

2x disco effecten

1x ervaren kinder DJ-entertainer

20x disco bandjes/prijsjes

en Disco Diploma's voor alle deelnemers

 

Leeftijd advies  ±4 t/m 12 jr.

 

Prijs vanaf: €275,-

Voorbereidings/reiskosten vanaf €35,-

Kies de  Disco Show voor elke gelegenheid.